Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85168
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічною лінією виробництва пастеризованого питного молока та вершків |
Authors |
Ковтун, В.Е.
|
ORCID | |
Keywords |
система управління технологічний процес регулюючий мікропроцесорний контролер алгоритм управління регульваний параметр |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85168 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ковтун, В.Е. Система управління технологічною лінією виробництва пастеризованого питного молока та вершків [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра; спец.: 151 – автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології / В.Е. Ковтун; наук. кер. Г.М. Худолей. – Суми: СумДУ, 2021. – 55 с. |
Abstract |
Робота присвячена розробці системи управління технологічною лінією виробництва пастеризованого молока та вершків. Автоматизація дозволяє зменшити потреби в кількості людських втручань в технологічний процес і зробити процес більш адаптивним до збурюючих дій, які можуть виникнути в процесі роботи обладнання. Розробка системи управління даного технологічного процесу забезпечує управління великими потужними агрегатами в якому людські зусилля зводяться до налаштування та налагодження автоматичних пристроїв управління і регулювання. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views

1

1

7813778

1

116

1

1294

422624271

1073525

84289943
Downloads

422624271

236266951

1

236266950

422624275

1

1

278861

1

236266950

422624273

1

486946

382889

1073524

1

515802933

236266950

422624275
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kovtun_bac_rob.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | -1141377242 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.