Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85487
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підвищення ефективності діяльності підприємств малого бізнесу |
Authors |
Добролежа, А.В.
|
ORCID | |
Keywords |
ефективність эффективность efficiency асортимент ассортимент assortment карантин quarantine підприємство предприятие enterprise малий бізнес малый бизнес small business |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85487 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Добролежа А. В. Підвищення ефективності діяльності підприємств малого бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 051 - економіка / наук. кер. М. О. Харченко. Суми : Сумський державний університет, 2021. 39 с. |
Abstract |
Об'єктом дослідження є процес діяльності та формування ефективності діяльності підприємств малого бізнесу.
Метою роботи є з'ясування сутності діяльності малого бізнесу в Україні, дослідження проблем та перспектив діяльності малих підприємств, а також визначення шляхів збільшення рівня їх доходів та пошук напрямів підвищення ефективності функціонування підприємств малого бізнесу.
Методи дослідження – системного, факторного та логічного аналізу, методи економічного і статистичного аналізу, порівняння і узагальнення, прогнозування.
Розроблено проектні рішення щодо підвищення ефективності діяльності магазину «I love sandwich» за рахунок змін у внутрішньому середовищі, в асортименті товарів та організації інтернет-торгівлі, що особливо актуально в умовах карантину.
Результати проведеного дослідження рекомендовані для впровадження в діяльність магазину «I love sandwich». - The object of research is the process of activity and formation of efficiency of small business enterprises. The purpose of the work is to clarify the essence of small business in Ukraine, study the problems and prospects of small businesses, as well as identify ways to increase their income and find ways to improve the efficiency of small businesses. Research methods – system, factor and logical analysis, methods of economic and statistical analysis, comparison and generalization, forecasting. Design solutions have been developed to increase the efficiency of the I love sandwich store due to changes in the internal environment, product range and organization of e-commerce, which is especially important in quarantine. The results of the study are recommended for implementation in the store "I love sandwich". |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Argentina
1
Belgium
1
China
1
Czechia
1
Germany
1
Greece
968286
Ireland
667330
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Singapore
1
Ukraine
-1549948328
United Kingdom
16762013
United States
1946063907
Unknown Country
33393184
Downloads
Azerbaijan
1
Canada
-850745881
Czechia
667331
Denmark
-850745886
Finland
968290
France
88049671
Germany
-850745879
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
1946063908
Latvia
1
Lithuania
1
Maldives
1
Netherlands
1946063906
Norway
-850745885
Poland
-1549948325
Romania
-850745880
Russia
447906402
Spain
968294
Ukraine
447906402
United Kingdom
-850745884
United States
447906403
Unknown Country
1
Uzbekistan
367730637
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Dobrolezha_bak_rob.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | -960192369 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.