Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85487
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення ефективності діяльності підприємств малого бізнесу
Authors Добролежа, А.В.
ORCID
Keywords ефективність
эффективность
efficiency
асортимент
ассортимент
assortment
карантин
quarantine
підприємство
предприятие
enterprise
малий бізнес
малый бизнес
small business
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85487
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Добролежа А. В. Підвищення ефективності діяльності підприємств малого бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 051 - економіка / наук. кер. М. О. Харченко. Суми : Сумський державний університет, 2021. 39 с.
Abstract Об'єктом дослідження є процес діяльності та формування ефективності діяльності підприємств малого бізнесу. Метою роботи є з'ясування сутності діяльності малого бізнесу в Україні, дослідження проблем та перспектив діяльності малих підприємств, а також визначення шляхів збільшення рівня їх доходів та пошук напрямів підвищення ефективності функціонування підприємств малого бізнесу. Методи дослідження – системного, факторного та логічного аналізу, методи економічного і статистичного аналізу, порівняння і узагальнення, прогнозування. Розроблено проектні рішення щодо підвищення ефективності діяльності магазину «I love sandwich» за рахунок змін у внутрішньому середовищі, в асортименті товарів та організації інтернет-торгівлі, що особливо актуально в умовах карантину. Результати проведеного дослідження рекомендовані для впровадження в діяльність магазину «I love sandwich».
-
The object of research is the process of activity and formation of efficiency of small business enterprises. The purpose of the work is to clarify the essence of small business in Ukraine, study the problems and prospects of small businesses, as well as identify ways to increase their income and find ways to improve the efficiency of small businesses. Research methods – system, factor and logical analysis, methods of economic and statistical analysis, comparison and generalization, forecasting. Design solutions have been developed to increase the efficiency of the I love sandwich store due to changes in the internal environment, product range and organization of e-commerce, which is especially important in quarantine. The results of the study are recommended for implementation in the store "I love sandwich".
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Argentina Argentina
1
Belgium Belgium
1
China China
1
Czechia Czechia
1
Germany Germany
1
Greece Greece
968286
Ireland Ireland
667330
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
-1549948328
United Kingdom United Kingdom
16762013
United States United States
1946063907
Unknown Country Unknown Country
33393184

Downloads

Azerbaijan Azerbaijan
1
Canada Canada
-850745881
Czechia Czechia
667331
Denmark Denmark
-850745886
Finland Finland
968290
France France
88049671
Germany Germany
-850745879
Greece Greece
1
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1946063908
Latvia Latvia
1
Lithuania Lithuania
1
Maldives Maldives
1
Netherlands Netherlands
1946063906
Norway Norway
-850745885
Poland Poland
-1549948325
Romania Romania
-850745880
Russia Russia
447906402
Spain Spain
968294
Ukraine Ukraine
447906402
United Kingdom United Kingdom
-850745884
United States United States
447906403
Unknown Country Unknown Country
1
Uzbekistan Uzbekistan
367730637

Files

File Size Format Downloads
Dobrolezha_bak_rob.pdf 1.05 MB Adobe PDF -960192369

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.