Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85780
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Корпоративна культура в управлінні акціонерним товариством на прикладі ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» |
Authors |
Левківський, О.Є.
|
ORCID | |
Keywords |
корпоративна культура корпоративная культура corporate culture система цінностей система ценностей value system організаційна поведінка организационное поведение organizational behavior |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 073 - Менеджмент |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85780 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Левківський О. Є. Корпоративна культура в управлінні акціонерним товариством на прикладі ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» : робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. В. М. Кислий. Суми : Сумський державний університет, 2021. 47 с. |
Abstract |
Бакалаврська робота присвячена дослідженню корпоративної культури. Проведено аналіз підходів до визначення поняття «корпоративна культура». Розглянуто зміст, поняття і роль корпоративної культури на підприємстві. Визначені компоненти корпоративної культури. Проаналізовані завдання, що вирішуються під час розвитку корпоративної культури. Досліджено досвід закордонних компаній з успішною корпоративною культурою.
Проаналізовано діяльність корпорації ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» та її корпоративну культуру. Виявлено позитивні та негативні тенденції щодо формування корпоративної культури на підприємстві та на основі цього надані рекомендації щодо покращення корпоративної культури. Бакалаврская работа посвящена исследованию корпоративной культуры. Проведен анализ подходов к определению понятия «корпоративная культура». Рассмотрено содержание, понятие и роль корпоративной культуры на предприятии. Определены компоненты корпоративной культуры. Проанализированы задачи, решаемые при развитии корпоративной культуры. Исследован опыт зарубежных компаний с успешной корпоративной культурой. Проанализирована деятельность корпорации ЗАО «Киевская кондитерская фабрика «Рошен» и ее корпоративную культуру. Выявлены позитивные и негативные тенденции относительно формирования корпоративной культуры на предприятии и на основе этого предоставлены рекомендации относительно улучшения корпоративной культуры. The bachelor's thesis is devoted to the study of corporate culture. An analysis of approaches to defining the concept of «corporate culture». The content, concept and role of corporate culture at the enterprise are considered. The components of corporate culture are identified. The tasks solved during the development of corporate culture are analyzed. The experience of foreign companies with a successful corporate culture is studied. The activity of Kyiv Confectionery Factory «Roshen» and its corporate culture are analyzed. Positive and negative tendencies on formation of corporate culture at the enterprise are revealed and on this basis recommendations on improvement of corporate culture are given. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views

1

1

1

1

762897

206841

-503620632

-503620625

-158371055

1

38553

128091

856472801

1

91024

1

562681014

1

1

1

712472624

202680

228670579

159866
Downloads

228670577

87467567

1

211539

1818153462

-349851305

53848

193606

-286024562

1

35149760

-503620671

1

807735999

1

-1176284268

1740829319

1

-503620643

1765718947

63613

-1848947886

-1848947888

712472627

-349851306

1762513617

134269

1

228670578

-503620667

712472625

1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Levkivskyi_bac_rob.pdf | 575.77 kB | Adobe PDF | -1765224532 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.