Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85817
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Рекомендації щодо вдосконалення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Фуд Центр») |
Authors |
Фадєєв, О.С.
|
ORCID | |
Keywords |
конкуренція конкуренция competition конкурентоспроможність підприємства конкурентоспособность предприятия competitiveness of the enterprise конкурентоспроможність товару конкурентоспособность товара product competitiveness |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85817 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Фадєєв О. С. Рекомендації щодо вдосконалення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Фуд Центр») : робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Ю. А. Опанасюк. Суми : Сумський державний університет, 2021. 75 с. |
Abstract |
В роботі розглянуто теоретичні і методологічні основи щодо управління конкурентоспроможністю виробничого підприємства.
На сьогоднішній день спостерігається висока конкуренція в галузі торгівлі. Це відображається не тільки в зростанні ринку послуг, кількості відкритих компаній, магазинів, але і в позитивній динаміці вимог до підприємств торгівлі з боку клієнтів, люди стають все більш розбірливими до якості і кількості пропонованих послуг в цій сфері.
Саме тому, для комерційного успіху підприємства торгівлі необхідно мати високу конкурентоспроможність.
Було розглянуто рівень конкурентоспроможності підприємства, а також зроблено аналіз діяльності підприємства, в результаті якого був запропонований перелік заходів для підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу підприємства. В работе рассмотрены теоретические и методологические основы по управлению конкурентоспособностью производственного предприятия. На сегодняшний день наблюдается высокая конкуренция в области торговли. Это отражается не только в росте рынка услуг, количества открытых компаний, магазинов, но и в положительной динамике требований к предприятиям торговли со стороны клиентов, люди становятся все более разборчивыми к качеству и количеству предлагаемых услуг в этой сфере. Именно поэтому, для коммерческого успеха предприятия торговли необходимо иметь высокую конкурентоспособность. Был рассмотрен уровень конкурентоспособности предприятия, а также сделан анализ деятельности предприятия, в результате которого был предложен перечень мер по повышению конкурентоспособности и экономического потенциала предприятия. The paper considers the theoretical and methodological foundations for managing the competitiveness of a manufacturing enterprise. Today there is high competition in trade. This is reflected not only in the growth of the market of services, the number of open companies, shops, but also in the positive dynamics of requirements for trade enterprises by customers, people are becoming more discerning about the quality and quantity of services offered in this area. That is why for the commercial success of a trade enterprise it is necessary to have high competitiveness. The level of competitiveness of the enterprise was considered, and also the analysis of activity of the enterprise as a result of which the list of measures for increase of competitiveness and economic potential of the enterprise was offered was made. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
China
265
Finland
1342
France
1327091851
Germany
2395231
Ireland
710224
Lithuania
1
Russia
13053528
Ukraine
1328553009
United Kingdom
26107057
United States
833330053
Unknown Country
1
Downloads
Australia
1
Austria
1
Bulgaria
1
Canada
1
Finland
2395193
France
1328553009
Georgia
1
Germany
1327091851
Hungary
1
Ireland
1
Japan
77
Lithuania
1
Poland
346874040
Romania
1696804411
Russia
77955596
Spain
1
Ukraine
1327091852
United Kingdom
346874029
United States
-1864582459
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Fadieiev_Masters thesis.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | 294090312 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.