Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86012
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технологія переробки пластикових пляшок
Authors Ляшенко, А.І.
ORCID
Keywords екологічна безпека
захист навколишнього середовища
відходи
утилізація відходів
пластикові відходи
рециклінг
пластик
Type Bachelous Paper
Speciality 183 - Технології захисту навколишнього середовища
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86012
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ляшенко, А. І. Технологія переробки пластикових пляшок : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. Р. А. Васькін. Суми : Сумський державний університет, 2021. 39 с.
Abstract Робота присвячена аналізу сучасних методів перероблення пластикових відходів на прикладі ПЕТ пляшок та підходів підвищення ефективності збору вторинної сировини. В роботі визначено склад і властивості відходів та іх вплив на навколишнє природне середовище, розглянуті існуючі методи збору та перероблення пластикових відходів, а также досліджені способи подальшого застосування вторинного пластику.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Albania Albania
1
China China
64
Germany Germany
9877
Greece Greece
1
Ireland Ireland
318
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
19728
United Kingdom United Kingdom
2109
United States United States
98424
Unknown Country Unknown Country
130525

Downloads

Albania Albania
1
Czechia Czechia
9874
Estonia Estonia
1
France France
1
Germany Germany
19744
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
66319
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
98423
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
98419
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Liashenko_bac_rob.pdf 13.78 MB Adobe PDF 292788

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.