Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86838
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Органiзацiя облiку та контролю калькулювання продукцii власного виробництва в ресторанному бiзнесi |
Authors |
Стрілець, А.В.
|
ORCID | |
Keywords |
сировина сырье raw materials товарообіг товарооборот turnover калькулювання калькулирование calculation |
Type | Masters thesis |
Speciality | 071 - Облік і оподаткування |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86838 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Стрілець А. В. Організація обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва в ресторанному бізнесі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. Н. В. Овчарова. Суми : Сумський державний університет, 2021. 52 с. |
Abstract |
У роботі досліджено теоретичні, методичні та практичні аспекти організації обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва в ресторанному бізнесі. Основною метою цього дослідження є розробка рекомендацій щодо удосконалення обліку та контролю обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва. Досліджено основні аспекти здійснення фінансово-господарської діяльності в ресторанному бізнесі. В работе исследованы теоретические, методические и практические аспекты организации учета и контроля калькулирования продукции собственного производства в ресторанном бизнесе. Основной целью этого исследования является разработка рекомендаций по усовершенствованию учета и контроля учета и контроля калькулирования продукции собственного производства. Исследованы основные аспекты осуществления финансово хозяйственной деятельности в ресторанном бизнесе. Theoretical, methodical and practical aspects of the organization of the account and control of calculation of production of own manufacture in restaurant business are investigated in work. The main purpose of this study is to develop recommendations for improving the accounting and control of accounting and control of calculation of own products. The main aspects of financial and economic activities in the restaurant business are studied. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views

1

1

52

549259

1113

1

43384

1

240

1

1

2197037

1098519

30715292

2197036
Downloads

1

549262

36801937

1

222388

669

36801939

1

36801938
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Strilets_mag_rob.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | 111178136 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.