Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86838
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Органiзацiя облiку та контролю калькулювання продукцii власного виробництва в ресторанному бiзнесi
Authors Стрілець, А.В.
ORCID
Keywords сировина
сырье
raw materials
товарообіг
товарооборот
turnover
калькулювання
калькулирование
calculation
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86838
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Стрілець А. В. Організація обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва в ресторанному бізнесі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. Н. В. Овчарова. Суми : Сумський державний університет, 2021. 52 с.
Abstract У роботі досліджено теоретичні, методичні та практичні аспекти організації обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва в ресторанному бізнесі. Основною метою цього дослідження є розробка рекомендацій щодо удосконалення обліку та контролю обліку і контролю калькулювання продукції власного виробництва. Досліджено основні аспекти здійснення фінансово-господарської діяльності в ресторанному бізнесі.
В работе исследованы теоретические, методические и практические аспекты организации учета и контроля калькулирования продукции собственного производства в ресторанном бизнесе. Основной целью этого исследования является разработка рекомендаций по усовершенствованию учета и контроля учета и контроля калькулирования продукции собственного производства. Исследованы основные аспекты осуществления финансово хозяйственной деятельности в ресторанном бизнесе.
Theoretical, methodical and practical aspects of the organization of the account and control of calculation of production of own manufacture in restaurant business are investigated in work. The main purpose of this study is to develop recommendations for improving the accounting and control of accounting and control of calculation of own products. The main aspects of financial and economic activities in the restaurant business are studied.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
China China
1
Finland Finland
52
Germany Germany
549259
Greece Greece
1113
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
43384
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
240
Romania Romania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
2197037
United Kingdom United Kingdom
1098519
United States United States
30715292
Unknown Country Unknown Country
2197036

Downloads

Bulgaria Bulgaria
1
China China
549262
Germany Germany
36801937
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
222388
Romania Romania
669
Ukraine Ukraine
36801939
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
36801938

Files

File Size Format Downloads
Strilets_mag_rob.pdf 1.11 MB Adobe PDF 111178136

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.