Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87138
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення організації контролю якості продукції на підприємстві |
Authors |
Місечко, О.В.
|
ORCID | |
Keywords |
якість качество quality контроль якості контроль качества quality control організація конртолю якості организация контроля качества organization of quality control менеджмент системи якості менеджмент системы качества quality system management виробниче підприємство производственное предприятие manufacturing plant |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87138 |
Publisher | |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Місечко О. В. Удосконалення організації контролю якості продукції на підприємстві : робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістра : спец. 073 – менеджмент / наук. кер. Т. В. Бондар. Суми : Сумський державний університет, 2021. 51 с. |
Abstract |
У роботі розглянуто теоретичні та методичні положення організації контролю якості продукції у системі управління виробничим підприємством, а також основні проблеми і шляхи підвищення якості продукції.
Автором проаналізовано організаційно-економічну характеристику та стан контролю якості продукції на одному з базових підприємств концерну «Нікмас» ПАТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш».
Розроблено та обґрунтовано пропозиції щодо підвищення якості продукції на підприємстві, а також удосконалення організації контролю якості продукції. В работе рассмотрены теоретические и методические положения организации контроля качества продукции в системе управления производственным предприятием, а также основные проблемы и пути повышения качества продукции. Автором проанализирована организационно-экономическая характеристика и состояние контроля качества продукции на одном из базовых предприятий концерна «Никмас» ПАО «НПАО ВНИИкомпрессормаш». Разработаны и обоснованы предложения по повышению качества продукции на предприятии, а также усовершенствования организации контроля качества продукции. The theoretical and methodological provisions of the organization of product quality control in the management system of a production enterprise, as well as the main problems and ways to improve product quality have been considered in the thesis. The organizational and economic characteristics and the state of product quality control at one of the basic enterprises of the concern “Nikmas” PJSC “NVAT VNDIkompressormash” have been analyzed by the author. Proposals for improving the quality of products at the enterprise, as well as improving the organization of product quality control have been developed and substantiated. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
China
1
Finland
7
France
1
Germany
1058329
Greece
1
Indonesia
1
Ireland
213
Japan
1
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
2093907
United Kingdom
6433
United States
5275557
Unknown Country
22754
Downloads
Finland
1
France
3216
Indonesia
1
Ireland
273489
Lithuania
1
Slovakia
1
Ukraine
2093905
United Kingdom
1108
United States
5275556
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Misezko_Masters_thesis.pdf | 880.75 kB | Adobe PDF | 7647279 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.