Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87197
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення підходів до оцінки фінансового стану підприємства |
Authors |
Дігтяр, Т.В.
|
ORCID | |
Keywords |
фінансовий стан финансовое состояние financial position платоспрооможність платежеспособность solvency ліквідність ликвидность liquidity |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87197 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Дігтяр Т. В. Удосконалення підходів до оцінки фінансового стану підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 072 – фінанси, банківська справа та страхування / наук. кер. І. В. Басанцов. Суми : Сумський державний університет, 2021. 50 с. |
Abstract |
У першому розділі розглянуті цілі та методи фінансового аналізу, основні напрямки, принципи та джерела його інформаційного забезпечення.
У другому розділі нами наводиться коротка характеристика підприємства, діяльність якого стала предметом нашого дослідження; проведено аналіз фінансового стану компанії за період з 2016 по 2020 рік із застосуванням показників, розділених на три основні групи: показників платоспроможності, кредитоспроможності та показників ліквідності балансу.
У третьому розділі роботи було запропновано напрямки удосконалення оцінки фінансового стану підприємста в сучасних умовах. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Australia
1
China
52
Finland
45
France
1
Germany
1
Greece
1
Ireland
946
Lithuania
1
Ukraine
12896
United Kingdom
5242
United States
133570
Unknown Country
12895
Downloads
France
1
Germany
37325
Ireland
1
Lithuania
1
Ukraine
101487
United Kingdom
1
United States
133568
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Digtyr_Master_thesis.pdf | 10.15 MB | Adobe PDF | 272384 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.