Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87206
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління та оцінка кредитосмпроможності підприємства
Authors Гaліцина, А..А.
ORCID
Keywords кредитосмпроможність
кредитоспособность
creditworthiness
підприємство
предприятие
enterprise
фінансовий стан
финансовое состояние
financial position
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87206
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Галіцина А. А. Управління та оцінка кредитосмпроможності підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 072 – фінанси, банківська справа та страхування / наук. кер. Л. Б. Рябушка. Суми : Сумський державний університет, 2021. 49 с.
Abstract Проведений аналіз сутності та значення кредитоспроможності підприємства. Досліджені методики оцінки кредитоспроможності. Ппроаналізовано фінансовий стан підприємства. Проведено оцінку рейтингу кредитоспроможності підприємства. Визначено оснівні недоліки оцінки кредитоспроможності. Розроблені рекомендації щодо вдосконалення методики оцінки кредитоспроможності підприємства.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
China China
1
Finland Finland
49
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
772
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
6205235
United Kingdom United Kingdom
9846
United States United States
10607181
Unknown Country Unknown Country
30369

Downloads

Czechia Czechia
1
Germany Germany
7476
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
10607179
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
10607178
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Galitsyna_Master_thesis.pdf 954.83 kB Adobe PDF 21221840

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.