Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87233
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління ресторанним бізнесом в умовах Covid-19: нові можливості бізнес-моделі
Authors Антошкін, В.В.
ORCID
Keywords ресторан
restaurant
цифрова економіка
цифровая экономика
digital economy
ресторанна галузь
ресторанная отрасль
restaurant galuz
Type Masters thesis
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87233
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Антошкін В. В. Управління ресторанним бізнесом в умовах Covid-19: нові можливості бізнес-моделі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. О. М. Маценко. Суми : Сумський державний університет, 2021. 38 с.
Abstract Мета даної роботи – дослідити зміни у діяльності підприємств ресторанної галузі в результаті карантинних обмежені та трансформаційні зміни. Об’єкт дослідження – економічна діяльність підприємства ресторанної індустрії Метод дослідження – аналіз, порівняння, прогнозування. У першому розділі роботи «Аналіз ресторанної індустрії в постковідний період» розглянуто стан ресторанної галузі в постковідний період, а також напрями трансформації ресторанного бізнесу. У другому розділі роботи досліджено плив зовнішніх заходів безпеки в період карантинів на ресторанний бізнес та здійснено аналіз кадрових проблемм та їх вирішення в ресторанній індустрії. У третьому розділі роботи розглянуто фомування бізнес-моделей ресторанної індустрії в умовах цифрової економіки, досліджено сучасні тренди соціально-економічного та технологічного розвитку з метою удосконалення та трансформації ресторанної індустрії.
The purpose of this work is to investigate changes in the activities of restaurant enterprises as a result of quarantine limited and transformational changes. The object of research is the economic activity of the restaurant industry Research method - analysis, comparison, forecasting. The first section of the work "Analysis of the restaurant industry in the post-cooking period" considers the state of the restaurant industry in the post-cooking period, as well as areas of transformation of the restaurant business. The second section examines the flow of external security measures during the quarantine period for the restaurant business and analyzes the staffing problems and their solutions in the restaurant industry. The third section examines the formation of business models of the restaurant industry in the digital economy, examines current trends in socio-economic and technological development in order to improve and transform the restaurant industry.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
China China
46341623
Colombia Colombia
1
Finland Finland
76
Germany Germany
28482153
Greece Greece
1
Ireland Ireland
29864
Lithuania Lithuania
1
Peru Peru
1
Philippines Philippines
1
Saudi Arabia Saudi Arabia
1
Singapore Singapore
677233892
Ukraine Ukraine
133630863
United Kingdom United Kingdom
524354
United States United States
466936468
Unknown Country Unknown Country
1288480

Downloads

Azerbaijan Azerbaijan
1
Canada Canada
466936466
Czechia Czechia
1452
Finland Finland
44795
France France
28482154
Germany Germany
256639047
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
6327
Moldova Moldova
1
Netherlands Netherlands
164698
Poland Poland
10625
Romania Romania
1
Russia Russia
1
Serbia Serbia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
466936466
United Kingdom United Kingdom
133630864
United States United States
1354467781
Unknown Country Unknown Country
1
Vietnam Vietnam
325

Files

File Size Format Downloads
Antoshkin_mag_rob.pdf 597.37 kB Adobe PDF -1587646288

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.