Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87418
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Експериментальне дослідження мікроструктури та властивостей наноструктурних багатошарових покриттів на основі WN |
Authors |
Каіймах, А.І.М.
|
ORCID | |
Keywords |
мікроструктура микроструктура microstructure елементний склад элементный состав elemental composition фазовий стан фазовое состояние phase condition нітриди нитриды nitrides твердість твердость hardness |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87418 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Каіймах, А.І.М. Експериментальне дослідження мікроструктури та властивостей наноструктурних багатошарових покриттів на основі WN [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 163 – біомедична інженерія / А.І.М. Каіймах; наук. керівник О.Д. Погребняк. – Суми: СумДУ, 2021. – 47 с. |
Abstract |
У дипломній роботі було досліджено процеси формування структури, складу, а також взаємозв’язок структурно-фазового стану і механічних та трибологічних властивостей ноноструктурних багатошарових покриттів на основі WN. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Australia
1
Belgium
150944788
China
17973298
Finland
2422
Germany
327
Greece
1
Ireland
106645
Lithuania
1
Moldova
1
Netherlands
300
Poland
1
Romania
1
Russia
493
Singapore
75472393
Sweden
375
Ukraine
1350313
United Kingdom
4796517
United States
51215033
Unknown Country
26662
Downloads
Austria
1
China
1
France
1
Germany
51215033
Hong Kong SAR China
1
Ireland
1
Jordan
1
Lithuania
1
Mexico
9099
Netherlands
303
Poland
4796518
Romania
1
Singapore
1
Slovakia
1
Ukraine
51215033
United Kingdom
1
United States
150944785
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kaiymah_mag_rob.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | 258180782 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.