Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87419
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title МАХ фази: методи отримання, структура та властивості
Authors Сідаш, О.М.
ORCID
Keywords МАХ- фазні сполуки
МАХ-фазные соединения
MAX phase compounds
композит
composite
багатошарова структура
многослойная структура
multilayer structure
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2021
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87419
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Сідаш, О.М. МАХ фази: методи отримання, структура та властивості [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 153 – мікро- та наносистемна техніка / О.М. Сідаш; наук. керівник А.А. Багдасарян. – Суми: СумДУ, 2021. – 45 с.
Abstract Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню МАХ- фазних сполук. Розглянуті методи їх синтезу, основні властивості та процеси, що відбуваються під впливом таких факторів як температура, тиск, елементний склад.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Australia Australia
1
China China
5375271
Finland Finland
2416
Germany Germany
326
Greece Greece
1
Ireland Ireland
194945
Lithuania Lithuania
1
Moldova Moldova
1
Netherlands Netherlands
299
Russia Russia
492
Singapore Singapore
1
Sweden Sweden
374
Ukraine Ukraine
1912856
United Kingdom United Kingdom
673082
United States United States
20818926
Unknown Country Unknown Country
1912855

Downloads

China China
20818923
Germany Germany
10746004
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
302
Poland Poland
20818930
Singapore Singapore
1
South Korea South Korea
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
20818927
United Kingdom United Kingdom
20818933
United States United States
20818925
Unknown Country Unknown Country
30891849

Files

File Size Format Downloads
Sidash_bak_rob.pdf 1.43 MB Adobe PDF 145732798

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.