Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87599
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Оптимізація витрат підприємства в умовах обмежень |
Authors |
Kharchenko, Mykola Oleksiiovych
![]() Скрипка, Є.О. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-3034-8935 |
Keywords |
витрати підприємства расходы предприятия enterprise costs пандемія пандемия pandemic онлайн продажі онлайн продажи online sales |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2021 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87599 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | In Copyright |
Citation | Харченко М. О., Скрипка Є. О. Оптимізація витрат підприємства в умовах обмежень // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених імені професора Балацького О.Ф., м. Суми, 4-5 грудня 2021 р. / за заг. ред.: Т. А. Васильєвої, І. В. Тютюник. Суми: Сумський державний університет, 2021. С. 110-112. |
Abstract |
Сьогодні перед більшістю підприємств України постала непроста задача, а саме зміна тактики ведення бізнесу з оглядом на новий технологічний уклад з одного боку, а з іншого – вплив пандемії та перехід на онлайн. Ці зміни безумовно вплинуть на витрати підприємства, при чому у різних напрямах. Today, most Ukrainian enterprises face a difficult task, namely to change the tactics of doing business in view of the new technological way on the one hand, and on the other - the impact of the pandemic and the transition to online. These changes will certainly affect the costs of the enterprise, and in different directions. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БіЕМ) |
Views

14740

1

154

1

166

8516

504717

4832305

3721340

77951

18824504

1
Downloads

1

1

1

3721341

1

18824503
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kharchenko_Skrypka.pdf | 382.05 kB | Adobe PDF | 22545848 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.