Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88260
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Виробництво вуглекислого марганцю продуктивністю 2000 т/рік. Розробити камерний фільтр-прес
Authors Клименко, В.С.
ORCID
Keywords фільтр-прес
матеріал
процес
технологія
видалення
вуглекислий марганець
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88260
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Клименко В. С. Виробництво вуглекислого марганцю продуктивністю 2000 т/рік. Розробити камерний фільтр-прес : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 – галузеве машинобудування / наук. кер. В. В. Банишевський. Шостка : ШІ СумДУ, 2022. 77 с.
Abstract Проведено розрахунок виробництва вуглекислого марганцю зі стічних вод, що утворюються при отриманні гідрохінону. Наведено теоретичні основи та особливості процесу фільтрування. Виконані розрахунки на міцність фільтр-преса типу ФПАКМ; виконаний гідравлічний розрахунок; розраховано та обрано допоміжне обладнання; описаний ремонт та монтаж преса; висвітлено питання охорони праці.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

China China
118754693
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
1
Germany Germany
126
Ireland Ireland
9858
Romania Romania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1587244
United Kingdom United Kingdom
72611
United States United States
239972855
Unknown Country Unknown Country
793622

Downloads

China China
118754694
France France
1
Germany Germany
12389949
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
2177
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
9926478
Poland Poland
1
Romania Romania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
239972856
United Kingdom United Kingdom
49487174
United States United States
118754696

Files

File Size Format Downloads
Klymenko_bak_rob.pdf 1.8 MB Adobe PDF 549288030

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.