Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88420
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Холодильна установка для зберігання плодоовочевої продукції з умовної місткостью 150 т |
Other Titles |
Refrigerating unit for storage of fruit and vegetable products with conditional capacity of 150 tons |
Authors |
Червяченко, М.К.
|
ORCID | |
Keywords |
калоричний розрахунок caloric calculation холодильна установка refrigerator сендвіч-панелі sandwich panels система охолодження cooling system холодопродуктивність cooling capacity кожухотрубний випарник shell-pipe evaporator |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88420 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Червяченко М. К. Холодильна установка для зберігання плодоовочевої продукції з умовної місткостью 150 т : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 142 - енергетичне машинобудування / наук. кер. В. М. Козін. Суми : СумДУ, 2022. 68 с. |
Abstract |
У роботі спроектовано холодильну установку, яка містить холодильну камеру для зберігання фруктів із використанням сендвіч-панелей, калоричний розрахунок камери зберігання, розрахунок експлуатаційних характеристик холодильної камери та розрахунок і підбір обладнання системи охолодження камери. У розділі «Охорона праці» розглянуто вимоги охорони праці до виробничих приміщень та розміщення холодильного обладнання, небезпечні та шкідливі виробничі фактори. У роботі спроектовано холодильну установку, яка містить холодильну камеру для зберігання фруктів із використанням сендвіч-панелей, калоричний розрахунок камери зберігання, розрахунок експлуатаційних характеристик холодильної камери та розрахунок і підбір обладнання системи охолодження камери. У розділі «Охорона праці» розглянуто вимоги охорони праці до виробничих приміщень та розміщення холодильного обладнання, небезпечні та шкідливі виробничі фактори. The refrigerator unit, which contains a refrigerator chamber for storing fruit using sandwich panels, caloric calculation of the storage chamber, calculation of the operational characteristics of the refrigerator chamber and calculation and selection of the equipment of the cooling system of the chamber, has been designed. In the section "Labor protection" the requirements of labor protection to production premises and accommodation of refrigeration equipment, dangerous and harmful production factors are considered. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Germany
1
Ireland
171
Singapore
26046
Ukraine
2470
United Kingdom
1235
United States
19693
Unknown Country
2469
Downloads
France
1
Germany
1237
Indonesia
1
Ireland
1
Netherlands
1
Ukraine
26043
United Kingdom
340
United States
52087
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Cherviachenko_bak_rob.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | 79711 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.