Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88670
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості формування професійних компетентностей фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи |
Authors |
Носирєв, О.О.
|
ORCID | |
Keywords |
професійні компетентності профессиональные компетентности professional competences готельно-ресторанна справа гостинично-ресторанное дело hotel-restaurant business сфера обслуговування сфера обслуживания service sector |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88670 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | In Copyright |
Citation | Носирєв О. О. Особливості формування професійних компетентностей фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи // Ціннісно-орієнтований підхід в освіті і виклики євроінтеграції : матеріали III Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Суми, 18 червня 2022 р. Суми : Сумський державний університет, 2022. С. 147-151 |
Abstract |
Як свідчить аналіз сучасних реалій, розвиток різних галузей господарства значною мірою залежить від конкурентоспроможності та кваліфікованості фахівців, їхньої здатності успішно вирішувати професійні завдання, швидко реагувати на зміни, самостійно та відповідально приймати рішення тощо. Особлива значущість цього процесу спостерігається під час професійної підготовки майбутніх фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи, оскільки саме цей напрям економіки належить до сфери обслуговування та передбачає необхідність постійної відповідності сучасним стандартам. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІП) |
Views
Ireland
664
Mongolia
1
Poland
1
Singapore
1
Ukraine
2147583
United Kingdom
28522
United States
2765348
Unknown Country
129125
Downloads
Ireland
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
2147584
United States
5071245
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Nosyriev_service.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | 7218833 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.