Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88693
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація відділення дефекосатурації цукрового заводу |
Authors |
Руденко, Д.С.
|
ORCID | |
Keywords |
дифузійний сік диффузионный сок raw juice cатураційний газ сатурационный газ carbonation gas система керування ситема управления control system |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88693 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Руденко Д. С. Автоматизація відділення дефекосатурації цукрового заводу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. Д. С. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2022. 46 с. |
Abstract |
Робота присвячена розробці вдосконаленої системи автоматизації відділення дефекосатурації цукрового заводу. Розроблена система керування виробничим процесом на базі мікропропроцесорного контролера МПК Micro TSX 3721.001. Розроблений алгоритм керування. Складені фрагменти керуючої програми. Основним результатом проекту є застосування вдосконаленої системи автоматизації з більшими функціональними можливостями та сучасними засобами керування виробничим процесом та використанням мікропроцесорної техніки. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Germany
1
Indonesia
1
Ireland
128
Singapore
1
Ukraine
118039
United Kingdom
4237
United States
285436
Unknown Country
8474
Downloads
Austria
1
Belarus
1
Belgium
1
Canada
1710
Czechia
1
France
44993
Germany
285436
Indonesia
1
Lithuania
1
Netherlands
44993
Poland
2351
Russia
1
Sweden
1
Ukraine
416319
United Kingdom
118035
United States
416316
Unknown Country
44998
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Rudenko_bak_rob.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | 1375159 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.