Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89051
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування системи контролю поведінки працівників в організації |
Authors |
Крутась, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
контроль control поведінка поведение behavior працівники работники investments |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89051 |
Publisher | Конотопський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Крутась А. О. Формування системи контролю поведінки працівників в організації : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Д. О. Власенко. Конотоп : Конотопський інститут Сумського державного університету, 2022. 63 с. |
Abstract |
У роботі узагальнено теоретичні підходи до формування системи контролю працівників в організації, визначивши сутність та необхідність здійснення контролю в організації; описавши фактори, які впливають на процес її формування та розглянувши принципи та методи забезпечення ефективності контролю працівників в організації. Проаналізовано чинну систему контролю поведінки працівників на прикладі кав’ярні «Coffy», оцінивши організаційний, економічний та фінансовий стан підприємства; політику підприємства щодо персоналу та корпоративної культури як стримуючий або стимулюючий фактор у контролі поведінки працівників. Обґрунтовано напрями підвищення ефективності системи контролю
поведінки працівників на підприємстві з урахуванням досвіду провідних іноземних компаній. The work summarizes the theoretical approaches to the formation of the employee control system in the organization, determining the essence and necessity of control in the organization; describing the factors that influence the process of its formation and considering the principles and methods of ensuring efficiency control of employees in the organization. The current system of controlling the behavior of employees was analyzed the example of the coffee shop "Coffy", assessing the organizational, economic and financial state of the enterprise; the company's personnel policy and corporate culture as a restraining or stimulating factor in controlling the behavior of employees. The directions for increasing the effectiveness of the control system are substantiated employee behavior at the enterprise, taking into account the experience of leading foreign companies. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КІ) |
Views
Australia
1
France
1
Germany
1082996
Hungary
1
Ireland
1181
Japan
1
Singapore
1
Ukraine
11514837
United Kingdom
327427
United States
40202402
Unknown Country
113356
Downloads
Austria
1
Belgium
1
Canada
1
Czechia
3856
Estonia
1
Finland
3860
France
11514835
Germany
53242205
Indonesia
1
Ireland
11514836
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Poland
1
Romania
56681
Russia
12598
Spain
1
Ukraine
53242205
United Kingdom
1
United States
40202400
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Krutas_bac_rob.pdf | 322.16 kB | Adobe PDF | 169793487 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.