Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89225
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Features of the personnel management system in the restaurant business (case study of Family Restaurant Group LLC) |
Other Titles |
Особливості системи управління персоналом у ресторанному бізнесі (на прикладі ТОВ "Сімейний ресторан груп") |
Authors |
Chuhai, D.V.
|
ORCID | |
Keywords |
менеджмент management персонал personal ресторан restaurant розвиток развитие development |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89225 |
Publisher | Sumy State University |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Chuhai D. V. Features of the personnel management system in the restaurant business (case study of Family Restaurant Group LLC) : bachelor's thesis : speciality 073 - management / scientific supervisor. Iu. Myroshnychenko. Sumy : Sumy State University, 2022. 53 p. |
Abstract |
У бакалаврській роботі розглядаються теоретико-методологічні основи формування системи управління персоналом та сучасна концепція системи HR-менеджменту в ресторанному бізнесі. Також аналіз провідних фінансово-економічних показників і результатів на кейсі ТОВ «Family Restaurant Group», а також аналіз його системи управління персоналом дозволив сформувати пропозиції щодо вдосконалення системи HR-менеджменту ресторану. Серед них "Програма ефективного управління", яка описує основні аспекти та вжиті заходи розвитку та вдосконалення. В бакалаврской работе рассматриваются теоретико-методологические основы формирования системы управления персоналом и современная концепция системы управления персоналом в ресторанном бизнесе. Также анализ опережающих финансово-экономических показателей и результатов на примере ООО «Семейная ресторанная группа», а также анализ его системы управления персоналом привели к созданию предложений по совершенствованию системы управления персоналом ресторана. Среди них "Программа эффективного управления", в которой описаны основные аспекты и предпринятые меры по развитию и совершенствованию. The bachelor's thesis examines the theoretical and methodological foundations of the formation of the personnel management system and modern concept of HR-management system in the restaurant business. Also, the analysis of the leading financial and economic indicators and results on case study of Family Restaurant Group LLC, as well as the analysis of its personnel management system led to creating proposals for improving the HR-management system of the restaurant. Among these is "Effective management program", which describes the main aspects and taken measures of development and improvement. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Australia
1
Bangladesh
1
Belgium
1
Canada
854120777
China
-2099488789
Ethiopia
1
Germany
167016
Ghana
1
Hong Kong SAR China
-2099488792
India
370002530
Indonesia
-955208744
Ireland
1704398798
Japan
1
Kazakhstan
1
Latvia
1
Malaysia
948593144
Netherlands
1
Pakistan
-2099488791
Philippines
1999676975
Romania
1991658663
Saudi Arabia
1
Singapore
1
South Africa
33033
Spain
1
Thailand
1
Ukraine
-2146434592
United Kingdom
1704398794
United States
-1910417491
Unknown Country
1286715889
Vietnam
1991658665
Downloads
Australia
153
Cambodia
1
Canada
2007695295
China
-1910417489
Cyprus
1
Czechia
1
Ethiopia
1
France
-1178320826
Georgia
1
Germany
945689926
India
1704398795
Indonesia
-955208743
Ireland
1704398799
Japan
1
Latvia
1
Libya
1
Lithuania
-116315447
Netherlands
1
Pakistan
1
Peru
1
Philippines
945689923
Poland
1
Romania
1
Saudi Arabia
1
Singapore
1
Slovakia
370002527
South Africa
1
Spain
1
Sweden
1
Thailand
1
Turkey
1
Ukraine
-955208746
United Kingdom
1258744208
United States
-1910417490
Uzbekistan
1
Vietnam
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Chuhai_bac_rob.pdf | 824.62 kB | Adobe PDF | 1910730907 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.