Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89384
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз впливу якості продукції на розвиток підприємницької діяльності |
Other Titles |
Analysis of the impact of product quality on business development |
Authors |
Дикий, В.В.
|
ORCID | |
Keywords |
якість конкурентоспроможність оборотні кошти рентабельність ліквідність собівартість виробнича програма платоспроможність сертифікація стандартизація технічний контроль |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89384 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Дикий В. В. Аналіз впливу якості продукції на розвиток підприємницької діяльності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / наук. кер. О. В. Шкарупа. Суми : Сумський державний університет, 2022. 66 с. |
Abstract |
Завдання даної роботи є: охарактеризувати економічну суть якості; методи визначення якості продукції; структурування функції якості продукції; проаналізувати господарську діяльність підприємства та зробити техніко-економічний аналіз досліджуємого підприємства; визначити напрямки удосконалення системи формування якості продукції; стандартизацію і сертифікацію продукції.
В першому розділі роботи "Теоретичні основи дослідження якості продукції" визначена економічна суть якості та методи якості продукції, показана система одиничних показників за групами, а також структурування функцій якості.
В другому розділі "Аналіз господарської діяльності підприємства та економічна оцінка показників якості продукції" аналізуються техніко-економічні характеристики діяльності та показники якості підприємства, на прикладі Лохвицького спиртокомбінату.
У третьому розділі „Розробка шляхів покращення показників якості продукції„ запропоновані напрямки удосконалення формування якості на підприємстві. Розкриті поняття стандартизації і сертифікації продукції. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views

145

3017171

2360

1

1

1

146

3017172

56025

8448494

14684533
Downloads

2212454

1

8448491

3017170

14684533
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Dykyj_bachelor_thesis.pdf | 856.18 kB | Adobe PDF | 28362649 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.