Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89408
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Мотивація персоналу в умовах кризи |
Authors |
Нінахова, Д.А.
|
ORCID | |
Keywords |
менеджмент management система управління система управления management system мотивація мотивация motivation мотив motive стимул stimulus заохочення поощрение encouragement |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89408 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Нінахова Д. А. Мотивація персоналу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. В. О. Лук’янихін. Суми : Сумський державний університет, 2022. 62 с |
Abstract |
Розглянуто теоретичні основи розробки та реалізації мотивації як елементу системи управління персоналом у ресторанній справі. Визначено поняття та сутність системи управління персоналом, сформульовано особливості мотивації персоналу в умовах кризи.
Проведено аналіз системи мотивації персоналу у сфері ресторанного обслуговування, здійснено загальну характеристику компанії «МакДональдз Юкрейн» та проаналізовано процес мотивації і стимулювання працівників як елементу кадрової політики в компанії «МакДональдз Юкрейн ЛТД».
Розроблено шляхи удосконалення системи мотивації у ресторані швидкого харчування «МакДональдз Юкрейн» та визначено особливості застосування нестандартних методів мотивації працівників у сфері ресторанного бізнесу. Рассмотрены теоретические основы разработки и внедрения мотивации как элемента системы управления персоналом в ресторанном бизнесе. Определены понятие и сущность системы управления персоналом, сформулирована специфика мотивации персонала в условиях кризиса. Проведен анализ системы мотивации персонала в сфере ресторанного обслуживания, дана общая характеристика компании «Макдоналдс Украина», а также рассмотрен процесс мотивации и стимулирования сотрудников как элемент кадровой политики в компании «Макдоналдс Украина». Украина ЛТД». Разработаны пути совершенствования системы мотивации в ресторане быстрого питания «Макдоналдс Украина» и определены особенности применения нестандартных методов мотивации сотрудников в сфере ресторанного бизнеса. The theoretical foundations of the development and implementation of motivation as an element of the personnel management system in the restaurant industry are considered. The concept and essence of the personnel management system are defined, the specifics of personnel motivation in crisis conditions are formulated. The analysis of the staff motivation system in the field of restaurant service was carried out, the general characteristics of the company "McDonald's Ukraine" were carried out, and the process of motivating and stimulating employees as an element of personnel policy in the company "McDonald's Ukraine LTD" was analyzed. Ways to improve the motivation system in the fast food restaurant "McDonald's Ukraine" were developed and the features of the application of non-standard methods of motivating employees in the field of restaurant business were determined. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Austria
19479735
China
-589480327
Czechia
1
Finland
1
France
1
Germany
-186399491
Ireland
1486110942
Lithuania
1
Netherlands
-1594706455
Norway
1
Russia
101
Slovakia
403189
Ukraine
791438083
United Kingdom
379929937
United States
100965167
Unknown Country
-1691921496
Downloads
China
1
Czechia
96765226
Finland
403166
France
1486110941
Germany
-186399492
Israel
-76519483
Lithuania
1
Netherlands
-1691921494
Poland
403187
Romania
1
Russia
1
Slovakia
1
Slovenia
1
Ukraine
1486110941
United Kingdom
403154
United States
100965166
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ninakhova_bac_rob.pdf | 899.84 kB | Adobe PDF | 1216321319 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.