Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89915
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Відділення випарювання дифузійного соку у виробництві цукру. Розробити кожухотрубний підігрівач сиропу |
Authors |
Курило, А.Ю.
|
ORCID | |
Keywords |
схема підігрівач гріюча пара |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 133 - Галузеве машинобудування |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/89915 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Курило А. Ю. Відділення випарювання дифузійного соку у виробництві цукру. Розробити кожухотрубний підігрівач сиропу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. В. М. Корнієнко. Суми : Сумський державний університет, 2022. 64 с. |
Abstract |
У роботі наведено теоретичні основи та особливості процесу випарювання соку та очищення сиропу, виконані технологічні розрахунки процесу, визначені габаритні розміри апарата та його гідравлічний опір, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних деталей та вузлів проектованого апарата, розраховано і підібрано допоміжне обладнання. Розрахунками на міцність і герметичність показана надійність роботи запроектованого апарату. Окремим розділом представлені монтаж і ремонт апарата та її елементів. У розділі «Охорона праці» розглянуто загальні вимоги з охорони праці, а також визначені основні небезпечні фактори та шкідливі чинники, проведено розрахунок вентиляції. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

1

242013

1

1504215278

1

242012

1504215279

53485490

148926803

106970989
Downloads

-1206361672

1

3146205

1

-1206361673

11616751

-1206361672

1

1504215277

6292406

1504215276

-1206361673
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kurylo_pidihrivach.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | -1795960772 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.