Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90338
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розроблення та управління проєктом з підвищення енергоефективності хлібопекарні (на прикладі ФОП Мельничук І.О.)
Authors Ічик, А.А.
ORCID
Keywords управління проектом
управление проектом
project management
енергоефективність
энергоэффективность
energy efficiency
хлібопекарня
хлебопекарня
bakery
стратегічне управління
стратегическое управление
strategic management
Type Masters thesis
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90338
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ічик А. А. Розроблення та управління проєктом з підвищення енергоефективності хлібопекарні (на прикладі ФОП Мельничук І.О.) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Д. О. Смоленніков. Суми : Сумський державний університет, 2022. 49 с.
Abstract Основна ідея кваліфікаційної роботи полягає у розробленні проєкту підвищення енергоефективності хлібопекарні. Об’єктом дослідження є хлібопекарня ФОП «Мельничук І.О.», яка потребує вдосконалення енергоефективності в рамках окремих виробництв. В роботі проведено загальний аналіз об’єкта дослідження, визначені цілі та стратегії організації на майбутнє. Проаналізовані сучасні технології підвищення енергоефективності, запропоновано проєкт відкриття енергоефективної хлібопекарні, проведено оцінку його ефективності. Розроблено структуру підвищення енергоефективності хлібопекарні, проведено календарне планування проєкту, SWOT-аналіз, оцінені ключові ризики при реалізації проєкту.
Основная идея квалификационной работы состоит в разработке проекта повышения энергоэффективности хлебопекарни. Объектом исследования является хлебопекарня ФЛП «Мельничук И.А.», которая требует усовершенствования энергоэффективности в рамках отдельных производств. В работе проведен общий анализ объекта исследования, определены цели и стратегии организации на будущее. Проанализированы современные технологии повышения энергоэффективности, предложен проект открытия энергоэффективной хлебопекарни, проведена оценка его эффективности. Разработана структура повышения энергоэффективности хлебопекарни, проведено календарное планирование проекта, SWOT-анализ, оценены ключевые риски при реализации проекта.
The main idea of the thesis is to develop a project to improve the energy efficiency of the bakery. The object of the research is the bakery of FOP "Melnychuk I.O.", which needs to improve energy efficiency within the framework of individual productions. A general analysis of the research object was carried out, and the goals and strategies of the organization for the future were determined. Modern technologies for increasing energy efficiency were analyzed, a project for opening an energy-efficient bakery was proposed, and its effectiveness was evaluated. The structure of improving the energy efficiency of the bakery was developed, the calendar planning of the project was carried out, the SWOT analysis was carried out, and the key risks during the project implementation were assessed.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Czechia Czechia
1
Germany Germany
1
Ireland Ireland
17
Russia Russia
398
Ukraine Ukraine
1378915
United Kingdom United Kingdom
1502
United States United States
6631341
Unknown Country Unknown Country
162250

Downloads

Czechia Czechia
139
Germany Germany
1
Ireland Ireland
18
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Ukraine Ukraine
6631342
United States United States
5088254
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
master_thesis_Ichyk.pdf 674.25 kB Adobe PDF 11719757

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.