Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90338
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розроблення та управління проєктом з підвищення енергоефективності хлібопекарні (на прикладі ФОП Мельничук І.О.) |
Authors |
Ічик, А.А.
|
ORCID | |
Keywords |
управління проектом управление проектом project management енергоефективність энергоэффективность energy efficiency хлібопекарня хлебопекарня bakery стратегічне управління стратегическое управление strategic management |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90338 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ічик А. А. Розроблення та управління проєктом з підвищення енергоефективності хлібопекарні (на прикладі ФОП Мельничук І.О.) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Д. О. Смоленніков. Суми : Сумський державний університет, 2022. 49 с. |
Abstract |
Основна ідея кваліфікаційної роботи полягає у розробленні проєкту підвищення енергоефективності хлібопекарні. Об’єктом дослідження є хлібопекарня ФОП «Мельничук І.О.», яка потребує вдосконалення енергоефективності в рамках окремих виробництв.
В роботі проведено загальний аналіз об’єкта дослідження, визначені цілі та стратегії організації на майбутнє. Проаналізовані сучасні технології підвищення енергоефективності, запропоновано проєкт відкриття енергоефективної хлібопекарні, проведено оцінку його ефективності.
Розроблено структуру підвищення енергоефективності хлібопекарні, проведено календарне планування проєкту, SWOT-аналіз, оцінені ключові ризики при реалізації проєкту. Основная идея квалификационной работы состоит в разработке проекта повышения энергоэффективности хлебопекарни. Объектом исследования является хлебопекарня ФЛП «Мельничук И.А.», которая требует усовершенствования энергоэффективности в рамках отдельных производств. В работе проведен общий анализ объекта исследования, определены цели и стратегии организации на будущее. Проанализированы современные технологии повышения энергоэффективности, предложен проект открытия энергоэффективной хлебопекарни, проведена оценка его эффективности. Разработана структура повышения энергоэффективности хлебопекарни, проведено календарное планирование проекта, SWOT-анализ, оценены ключевые риски при реализации проекта. The main idea of the thesis is to develop a project to improve the energy efficiency of the bakery. The object of the research is the bakery of FOP "Melnychuk I.O.", which needs to improve energy efficiency within the framework of individual productions. A general analysis of the research object was carried out, and the goals and strategies of the organization for the future were determined. Modern technologies for increasing energy efficiency were analyzed, a project for opening an energy-efficient bakery was proposed, and its effectiveness was evaluated. The structure of improving the energy efficiency of the bakery was developed, the calendar planning of the project was carried out, the SWOT analysis was carried out, and the key risks during the project implementation were assessed. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Czechia
1
Germany
1
Ireland
17
Russia
398
Ukraine
1378915
United Kingdom
1502
United States
6631341
Unknown Country
162250
Downloads
Czechia
139
Germany
1
Ireland
18
Lithuania
1
Netherlands
1
Ukraine
6631342
United States
5088254
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
master_thesis_Ichyk.pdf | 674.25 kB | Adobe PDF | 11719757 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.