Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90609
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Технології захисту навколишнього середовища від техногенних викидів виробництва шоколадних виробів |
Authors |
Снагощенко, М.О.
|
ORCID | |
Keywords |
екологічна безпека захист навколишнього середовища технології захисту навколишнього середовища викиди забруднення очищення викидів |
Type | Masters thesis |
Speciality | 183 - Технології захисту навколишнього середовища |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90609 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Снагощенко М. О. Технології захисту навколишнього середовища від техногенних викидів виробництва шоколадних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. Л. Д. Пляцук. Суми : Сумський державний університет, 2022. 48 с. |
Abstract |
Мета кваліфікаційної роботи – підвищення рівня екологічної безпеки атмосферного повітря при попередній коагуляції пилу на шоколадних підприємствах. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views

1

1

1

1

105

20

400

1
Downloads

1

1

1

399

1

1

397

1

11

532

530
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Snagoshenko_mag_rob.pdf | 919.25 kB | Adobe PDF | 1875 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.