Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90609
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технології захисту навколишнього середовища від техногенних викидів виробництва шоколадних виробів
Authors Снагощенко, М.О.
ORCID
Keywords екологічна безпека
захист навколишнього середовища
технології захисту навколишнього середовища
викиди
забруднення
очищення викидів
Type Masters thesis
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90609
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Снагощенко М. О. Технології захисту навколишнього середовища від техногенних викидів виробництва шоколадних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. Л. Д. Пляцук. Суми : Сумський державний університет, 2022. 48 с.
Abstract Мета кваліфікаційної роботи – підвищення рівня екологічної безпеки атмосферного повітря при попередній коагуляції пилу на шоколадних підприємствах.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Romania Romania
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
105
United Kingdom United Kingdom
20
United States United States
400
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Austria Austria
1
Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
399
Indonesia Indonesia
1
Netherlands Netherlands
1
Poland Poland
397
Romania Romania
1
Russia Russia
11
Ukraine Ukraine
532
United States United States
530

Files

File Size Format Downloads
Snagoshenko_mag_rob.pdf 919.25 kB Adobe PDF 1875

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.