Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90919
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі |
Authors |
Пасічний, В.М.
Божко, С.Б. Тищенко, В.І. Bozhko, Nataliia Volodymyrivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-6440-0175 |
Keywords |
насіння коноплі семена конопли hemp seed баранина lamb полікомпонентні поликомпонентные multi-component напівкопчені ковбаски полукопченые колбасы semi-smoked sausages |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90919 |
Publisher | Національний університет харчових технологій |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Пасічний В. М, Божко С. Б., Тищенко В. І., Божко Н. В. Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2022. С. 165-166. |
Abstract |
Тези доповіді присвячені розробці напівкопчених ковбасок із високими споживчими якостями і біологічною цінністю, що передбачає використання широкого спектру інгредієнтів, їх інкорпорування у сучасні рецептури, комбінування традиційних видів сировини з інноваційними пропозиціями на ринку ресурсів, а саме протеїном насіння коноплі. Тезисы доклада посвящены разработке полукопченых колбасок с высокими потребительскими качествами и биологической ценностью, что предполагает использование широкого спектра ингредиентов, их инкорпорирование в современные рецептуры, комбинирование традиционных видов сырья с инновационными предложениями на рынке ресурсов, а именно протеином семян конопли. The abstracts of the report are devoted to the development of semi-smoked sausages with high consumer qualities and biological value, which involves the use of a wide range of ingredients, their incorporation into modern recipes, combining traditional types of raw materials with innovative offers on the resource market, namely hemp seed protein. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Belgium
1
Ireland
1
Mongolia
1
Singapore
1
Ukraine
883
United Kingdom
75
United States
4750
Unknown Country
218
Downloads
Germany
1
Singapore
1
Ukraine
5929
United States
3571
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bozhko_polycomponent_sausages.pdf | 564.43 kB | Adobe PDF | 9503 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.