Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91010
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Сушильне відділення виробництва сірчаної кислоти. Розробити та модернізувати осушувальну башту
Authors Востряков, М.П.
ORCID
Keywords абсорбція
осушувальна башта
сірчана кислота
Type Masters thesis
Date of Issue 2022
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91010
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Востряков М. П. Сушильне відділення виробництва сірчаної кислоти. Розробити та модернізувати осушувальну башту : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 – галузеве машинобудування / наук. кер. Р. О. Острога. Суми : Сумський державний університет, 2022. 66 с.
Abstract У роботі проаналізовано вибір та проведено детальний опис технологічної схеми виробництва сірчаної кислоти, запропонована конструктивна модернізація осушувальної башти. Наведено теоретичні основи досліджуваного процесу, виконані технологічні і конструктивні розрахунки, а також розрахунки на міцність і герметичність апарату, які підтверджують надійність роботи абсорбера. У розділі «Охорона праці та навколишнього середовища» подано аналіз потенційних небезпек і шкідливостей, що виникають при експлуатації технологічної установки.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Poland Poland
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
188
United Kingdom United Kingdom
31
United States United States
851

Downloads

Czechia Czechia
850
Germany Germany
849
Gibraltar Gibraltar
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
849
Romania Romania
1
Russia Russia
407
Singapore Singapore
1
Spain Spain
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
853
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
852
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Vostriakov_mag_rob.pdf 2.3 MB Adobe PDF 4669

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.