Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91780
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві |
Authors |
Соколова, Д.А.
|
ORCID | |
Keywords |
система управління персоналом personnel management system готельно-ресторанний комплекс hotel and restaurant complex персонал personnel удосконалення improvement воєнний конфлікт military conflict |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 073 - Менеджмент |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91780 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Соколова Д. А. Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. К. В. Таранюк. Суми : Сумський державний університет, 2023. 82 с. |
Abstract |
У роботі розглянуто теоретичні і методичні щодо функціонування та удосконалення управління персоналом в готельно-ресторанному комплексі з урахуванням воєнного конфлікту в Україні. Досліджуються ключові аспекти, що впливають на роботу комплексу та пропонуються рекомендації для оптимізації управління персоналом у складних умовах кризи. Робота пропонує конкретні рекомендації щодо удосконалення системи управління персоналом готельно-ресторанного комплек-су "Коруна" та має на меті покращення безпеки, планування робочих графі-ків, процес підбору, навчання та розвитку персоналу, забезпечення належно-го рівня мотивації та збереження командного духу , підготовку персоналу до непередбачуваних ситуацій та соціальну відповідальність комплексу. Результати дослідження можуть бути корисними для готельно-ресторанних комплексів, які стикаються з подібними викликами та сприяти покращенню управління персоналом у кризових умовах. The paper examines the theoretical and methodological aspects of the functioning and improvement of personnel management in the hotel-restaurant complex, taking into account the military conflict in Ukraine. The key aspects affecting the operation of the complex are studied and recommendations are offered for optimizing personnel management in difficult crisis conditions. The work offers specific recommendations for improving the personnel management system of the "Koruna" hotel and restaurant complex and aims to improve safety, work schedule planning, the process of selection, training and development of personnel, ensuring the appropriate level of motivation and maintaining team spirit. personnel training for unforeseen situations and social responsibility of the complex. The results of the study can be useful for hotel and restaurant complexes that face similar challenges and contribute to the improvement of personnel management in crisis conditions. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views

1

30507

1

-1240581048

1

1

15254

101

25842891

-1240581043

-1109816380

85

-469729073

392929165
Downloads

379

497410

-1240581047

1

1

1

15255

1

1

-1240581049

635170

-1109816381

132780571
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Sokolova_bac_rob.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | 837917609 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.