Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91933
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз природоохоронних заходів та проєктів щодо очищення стічних вод молочних підприємств |
Authors |
Грущак, Д.О.
|
ORCID | |
Keywords |
екологія захист навколишнього середовища навколишнє середовище стічні води |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91933 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Грущак Д. О. Аналіз природоохоронних заходів та проєктів щодо очищення стічних вод молочних підприємств : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 101 - екологія / наук. кер. Р. А. Васькін. Суми : Сумський державний університет, 2023. 41 с. |
Abstract |
Молочні підприємства переважно використовують воду для своєї діяльності, але значна її частина перетворюється у стічні води, в першу чергу за рахунок очисного обладнання. Крім того, вода, яка використовується у виробництві молочних продуктів, таких як згущені продукти, сироватка та пахта, також може потрапити до цих стічних вод. Отже, ці підприємства створюють значну кількість стічних вод, що містять органічні речовини, такі як компоненти молока, а також хімічні речовини, такі як лужні та кислотні речовини, які використовуються в процесах очищення разом з іншими очисними засобами. Метою роботи є аналіз існуючих доступних технології очистки стічних вод молочних підприємств. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Argentina
1
Singapore
1
Ukraine
357
United Kingdom
21
United States
1255
Unknown Country
1
Downloads
Belarus
1
Bulgaria
1
France
122
Germany
356
Ireland
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Poland
1
Singapore
1
Ukraine
873
United States
1254
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Hrushchak_bak_rob.pdf | 710.19 kB | Adobe PDF | 2612 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.