Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91955
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Фізико-хімічні показники якості харчової солі |
Authors |
Ольховська, К.О.
|
ORCID | |
Keywords |
кухонна сіль поваренная соль cooking salt натрій хлорид хлорид натрия sodium chloride йод iodine загальна лужність общая щелочность alkalinity водневий показник водородный показатель hydrogen index масова частка массовая часть mass perсent |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/91955 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ольховська К. О. Фізико-хімічні показники якості харчової солі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 102 - хімія / наук. кер. Л. М. Пономарьова. Суми : Сумський державний університет, 2023. 45 с. |
Abstract |
Предметом дослідження є вміст нерозчинних у воді речовин, масова частка
вологи в кухонній солі п’яти торгівельних марок, рН та загальна лужність
сольового розсолу різних зразків.
Методи дослідження: теоретичні (аналіз, синтез, порівняння,
бібліографічно-описовий, узагальнення). При виконання експериментальної
частини були використані такі фізики-хімічні методи: титрування, рН-метрія,
фільтрування.
Практичне значення одержаних результатів дає змогу порівняти якість
кухонної солі п’яти торгівельних марок та зробити висновки щодо подальшого
використання солі. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Australia
1
Germany
1075426
Ireland
14573
Netherlands
28
Poland
1
Ukraine
4645660
United Kingdom
104
United States
4645664
Unknown Country
15027119
Downloads
Estonia
1
France
1035
Germany
3306809
Israel
1
Netherlands
1967982
Poland
1360
Russia
1
Ukraine
4645663
United Kingdom
1
United States
3306818
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Olkhovska_bak_rob.pdf | 754.48 kB | Adobe PDF | 13229671 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.