Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92043
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічної лінії виробництва карамелі |
Authors |
Осадченко, О.О.
|
ORCID | |
Keywords |
система управління технологічний процес регулюючий мікропроцесорний контролер технологічні показники |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92043 |
Publisher | Шосткинський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Осадченко О. О. Система управління технологічної лінії виробництва карамелі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. П. С. Пата. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2023. 48 с. |
Abstract |
Робота присвячена розробці систем управління технологічною лінією виробництва карамелі. Автоматизація дозволяє ефективно контролювати та підтримувати технологічні показники протягом всього виробничого процесу, що впливає на якість продукції. Завдячуючи автоматизації, на основних виробничих процесах робота працівників зводиться до налагодження та контролю за приладами системи управління. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views

1

1

1

9154

31

30698

268
Downloads

1

9153

1

1

1

251

160

40156

30696

40155
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Osadchenko_bak_rob.pdf | 692 kB | Adobe PDF | 120575 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.