Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92044
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічної лінії виробництва хлібопекарських дріжджів |
Authors |
Пономарьов, М.Г.
|
ORCID | |
Keywords |
технологічний процес система керування регулюючий мікропроцесорний контролер алгоритм керування регульований параметр |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92044 |
Publisher | Шосткинський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Пономарьов М. Г. Система управління технологічної лінії виробництва хлібопекарських дріжджів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. П. С. Пата. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2023. 65 с. |
Abstract |
В даній роботі описана розробка системи управління технологічною лінією з виробництва хлібопекарських дріжджів. Автоматизація зменшує втручання людини в технологічний процес і робить процес більш адаптивним до збурень, які можуть виникати під час роботи обладнання. Розробка систем керування цим технологічним процесом гарантує керування великими, потужними агрегатами, а зусилля людини зводяться до налаштування та регулювання автоматичних пристроїв контролю та регулювання. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views
Japan
1
Norway
1
Ukraine
10503
United Kingdom
44
United States
15992
Unknown Country
6
Downloads
Australia
1
Austria
1
France
729
Germany
10501
Ireland
1
Lithuania
1
Netherlands
732
Norway
1
Poland
157
Spain
1
Ukraine
26549
United States
26550
Unknown Country
26548
Vietnam
155
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Ponamarev_bak_rob.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | 91927 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.