Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92044
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічної лінії виробництва хлібопекарських дріжджів
Authors Пономарьов, М.Г.
ORCID
Keywords технологічний процес
система керування
регулюючий мікропроцесорний контролер
алгоритм керування
регульований параметр
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92044
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Пономарьов М. Г. Система управління технологічної лінії виробництва хлібопекарських дріжджів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. П. С. Пата. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2023. 65 с.
Abstract В даній роботі описана розробка системи управління технологічною лінією з виробництва хлібопекарських дріжджів. Автоматизація зменшує втручання людини в технологічний процес і робить процес більш адаптивним до збурень, які можуть виникати під час роботи обладнання. Розробка систем керування цим технологічним процесом гарантує керування великими, потужними агрегатами, а зусилля людини зводяться до налаштування та регулювання автоматичних пристроїв контролю та регулювання.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

Japan Japan
1
Norway Norway
1
Ukraine Ukraine
10503
United Kingdom United Kingdom
44
United States United States
15992
Unknown Country Unknown Country
6

Downloads

Australia Australia
1
Austria Austria
1
France France
729
Germany Germany
10501
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
732
Norway Norway
1
Poland Poland
157
Spain Spain
1
Ukraine Ukraine
26549
United States United States
26550
Unknown Country Unknown Country
26548
Vietnam Vietnam
155

Files

File Size Format Downloads
Ponamarev_bak_rob.pdf 1.77 MB Adobe PDF 91927

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.