Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація процесу виготовлення морозива
Authors Гайда, С.О.
ORCID
Keywords фризер
freezer
хладоген
refrigerant
система автоматизації
automation system
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92066
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Гайда С. О. Автоматизація процесу виготовлення морозива : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 66 с.
Abstract У роботі проведено технічний аналіз процесу виробництва морозива. В результаті аналізу обрано фризер Taylor 710 як об’єкт керування та розглянуто його характеристики. У пояснювальній записці представлено короткий опис технологічного процесу, контури керування та інформаційні контури системи управління параметрами в фризері, та підібрані необхідні засоби автоматизації для даної системи.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Mongolia Mongolia
1
Singapore Singapore
335825
Ukraine Ukraine
79184
United Kingdom United Kingdom
33
United States United States
335824
Unknown Country Unknown Country
19019

Downloads

France France
9442
Germany Germany
237586
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
769887
United States United States
237585
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Haida_bak_rob.pdf 2.02 MB Adobe PDF 1254504

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.