Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92219
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення шпинделю 19.19.003.01 |
Authors |
Бардаков, К.О.
|
ORCID | |
Keywords |
шпиндель spindle базування базирование baseing фреза cutter |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92219 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Бардаков К. О. Проектування технологічного процесу виготовлення шпинделю 19.19.003.01 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 72 с. |
Abstract |
Записка: 47 с., 17 табл., 14 рис., 56 формула, 22 літературні джерела
В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки.
В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: токарно-револьверна та вертикально-фрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу.
В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування, карта налагодження, верстатний пристрій з пневмоприводом та маршрутний технологічний процес виготовлення шпинделю 19.19.003.01. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Australia
1
Ireland
6
Singapore
1
Ukraine
516
United Kingdom
99
United States
1654
Unknown Country
196
Downloads
Germany
1
Indonesia
1
Ukraine
2474
United States
2473
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bardakov_bak_rob.pdf | 3.26 MB | Adobe PDF | 4949 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.