Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92222
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні 2048.45.83 |
Authors |
Крамаренко, А.С.
|
ORCID | |
Keywords |
шестерня gear припуск allowance привод drive |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92222 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Крамаренко А. С. Проектування технологічного процесу виготовлення шестерні 2048.45.83 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 75 с. |
Abstract |
Записка: 53 с., 27 табл., 13 рис., 57 формула, 22 літературні джерела
В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки.
В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки шестерні проаналізовані дві операції, а саме: токарно-багаторізцеву та зубофрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу.
В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування та маршрутний технологічний процес виготовлення шестерні 2048.45.83. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Australia
1
China
86
Germany
1
Ukraine
30
United Kingdom
15
United States
498
Unknown Country
29
Downloads
China
1
Germany
497
Lithuania
1
Ukraine
497
United States
661
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kramarenko_bak_rob.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | 1657 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.