Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92227
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Проектування технологічного процесу виготовлення маточини 15.82.003 |
Authors |
Шельма, Б.В.
|
ORCID | |
Keywords |
маточина ступица hub причіп прицеп trailer розгортка резвёртка sweep |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92227 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Шельма Б. В. Проектування технологічного процесу виготовлення маточини 15.82.003 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 72 с. |
Abstract |
Записка: 52 с., 29 табл., 14 рис., 61 формула, 19 літературних джерел
В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки.
В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки маточини виготовлення проаналізовані дві операції, а саме: вертикально-свердлувальну та шліцепротяжну. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу.
В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування та маршрутний технологічний процес виготовлення маточини 15.82.003. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Australia
1
China
26
Ukraine
1
United Kingdom
13
United States
97
Unknown Country
2
Downloads
China
141
France
1
Poland
1
Ukraine
140
United States
98
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shelma_bak_rob.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | 381 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.