Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру
Authors Дерипаскін, І.С.
ORCID
Keywords автоматизація
automation
кисломолочний сир
cottage cheese
температура
temperature
кислотність
acidity
Type Bachelous Paper
Speciality 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Дерипаскін І. С. Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. Ю. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 44 с.
Abstract У сучасних умовах автоматизація виробництва є одним з найважливіших завдань, які стоять перед підприємствами харчової промисловості. Особливо актуальним є це для виробників сиру, які повинні забезпечити високу якість продукції та оптимальні витрати на її виробництво. Метою роботи є розробка оптимальної системи автоматизації, що забезпечує високу продуктивність та якість виробництва кисломолочного сиру, а також зниження витрат на його виробництво. Даний дипломний проект спрямований на створення і опис автоматизації процесу виробництва кисломолочного сиру з продуктивністю 5000 дм3/ч.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Argentina Argentina
1
Germany Germany
736858
Ireland Ireland
1470452
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1470450
United Kingdom United Kingdom
175
United States United States
11143286
Unknown Country Unknown Country
14822099

Downloads

Germany Germany
11143285
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
1470451
United States United States
14822099

Files

File Size Format Downloads
Derypaskin_bak_rob.pdf 2.36 MB Adobe PDF 27435836

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.