Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру |
Authors |
Дерипаскін, І.С.
|
ORCID | |
Keywords |
автоматизація automation кисломолочний сир cottage cheese температура temperature кислотність acidity |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Дерипаскін І. С. Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. Ю. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 44 с. |
Abstract |
У сучасних умовах автоматизація виробництва є одним з найважливіших завдань, які стоять перед підприємствами харчової промисловості. Особливо актуальним є це для виробників сиру, які повинні забезпечити високу якість продукції та оптимальні витрати на її виробництво. Метою роботи є розробка оптимальної системи автоматизації, що забезпечує високу продуктивність та якість виробництва кисломолочного сиру, а також зниження витрат на його виробництво. Даний дипломний проект спрямований на створення і опис автоматизації процесу виробництва кисломолочного сиру з продуктивністю 5000 дм3/ч. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Argentina
1
Germany
736858
Ireland
1470452
Poland
1
Russia
1
Singapore
1
Ukraine
1470450
United Kingdom
175
United States
11143286
Unknown Country
873
Downloads
Germany
11143285
Poland
1
Ukraine
1470451
United States
14822099
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Derypaskin_bak_rob.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | 27435836 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.