Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру
Authors Дерипаскін, І.С.
ORCID
Keywords автоматизація
automation
кисломолочний сир
cottage cheese
температура
temperature
кислотність
acidity
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92303
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Дерипаскін І. С. Автоматизація процесу виробництва кисломолочного сиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. Ю. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 44 с.
Abstract У сучасних умовах автоматизація виробництва є одним з найважливіших завдань, які стоять перед підприємствами харчової промисловості. Особливо актуальним є це для виробників сиру, які повинні забезпечити високу якість продукції та оптимальні витрати на її виробництво. Метою роботи є розробка оптимальної системи автоматизації, що забезпечує високу продуктивність та якість виробництва кисломолочного сиру, а також зниження витрат на його виробництво. Даний дипломний проект спрямований на створення і опис автоматизації процесу виробництва кисломолочного сиру з продуктивністю 5000 дм3/ч.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Argentina Argentina
1
Germany Germany
736858
Ireland Ireland
1470452
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1470450
United Kingdom United Kingdom
175
United States United States
11143286
Unknown Country Unknown Country
873

Downloads

Germany Germany
11143285
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
1470451
United States United States
14822099

Files

File Size Format Downloads
Derypaskin_bak_rob.pdf 2.36 MB Adobe PDF 27435836

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.