Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів |
Authors |
Монахов, М.А.
|
ORCID | |
Keywords |
система керування control system макаронні вироби pasta модернізація виробництв modernization of production |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92491 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Монахов М. А. Автоматизація процесу виготовлення макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. А. Толбатов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 70 с. |
Abstract |
Автоматизація виробництва макаронних виробів є актуальною темою, оскільки дозволяє покращити якість, ефективність та конкурентоспроможність процесу виготовлення макаронних виробів.
У роботі розкриваються такі теми, як огляд системи, автоматизація виробництва макаронних виробів, підбір технічних засобів автоматизації, розробка схеми електрично принципової та розробка інтерфейсу оператора. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Belgium
1
Ireland
4189
Singapore
1275690
Ukraine
1275689
United Kingdom
70
United States
3351598
Unknown Country
394
Downloads
France
1
Germany
795558
Indonesia
1
Lithuania
1
Netherlands
13650
Ukraine
3351596
United States
475473
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Monakhov_bak_rob.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | 4636280 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.