Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92539
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація виробництва їжі швидкого приготування |
Authors |
Расторгуєв, М.В.
|
ORCID | |
Keywords |
автоматизована лінія automated line виробництво їжі food production швидке приготування quick cooking |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 151 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92539 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Расторгуєв М. В. Автоматизація виробництва їжі швидкого приготування : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2023. 59 с. |
Abstract |
У роботі проводиться аналіз та вибір необхідного обладнання, яке вмикає машини для змішування, формування та варіння локшини, систему дозування і контролю інгредієнтів, конвеєрну систему для переміщення продукту, систему управління та моніторингу процесу, а також розробка елементів SCADA системи. На панелі оператора повинно відображатися кожен контур керування, що дає можливість оператору керувати та слідкувати за процесом виробництва локшини швидкого приготування. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views

1

1

1702

989

5

677

6753
Downloads

675

1

1

1701

678

10130
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Rastorguev_bak_rob.pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | 13186 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.