Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92989
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Відділення приготування сусла у виробництві пива. Розробити сусловарильний апарат
Authors Шамкало, І.А.
ORCID
Keywords уварювання
сусло
освітлення
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92989
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Шамкало І. А. Відділення приготування сусла у виробництві пива. Розробити сусловарильний апарат : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. В. М. Корнієнко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 81 с.
Abstract У роботі наведено теоретичні основи та особливості процесу приготування пивного сусла , виконані технологічні розрахунки процесу, визначені габаритні розміри апарата та його гідравлічний опір, обґрунтовано вибір матеріалу для виготовлення основних деталей та вузлів проектованого апарата, розраховано і підібрано допоміжне обладнання. Розрахунками на міцність і герметичність показана надійність роботи запроектованого апарату. Окремим розділом представлені монтаж і ремонт ректифікаційної колони та її елементів. У розділі «Охорона праці» розглянута структура організації служби з охорони праці на підприємстві.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Germany Germany
79
Ireland Ireland
13224
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
4377
United Kingdom United Kingdom
12
United States United States
13227
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Estonia Estonia
512
France France
738
Germany Germany
1475
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Spain Spain
1
Ukraine Ukraine
4375
United States United States
4374
Unknown Country Unknown Country
1473

Files

File Size Format Downloads
Shamkalo_bac_rob.pdf 975.5 kB Adobe PDF 12951

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.