Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93388
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Оптимізація аудиту та бухгалтерського обліку в Україні за допомогою технології блокчейн |
Authors |
Новикова, Д.А.
|
ORCID | |
Keywords |
технологія блокчейн blockchain technology бухгалтерський облік аccounting автоматизація процесів process automation |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2022 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93388 |
Publisher | Харківський національний автомобільно-дорожній університет |
License | In Copyright |
Citation | Новикова Д. А. Оптимізація аудиту та бухгалтерського обліку в Україні за допомогою технології блокчейн / наук. кер. О. В. Мірошниченко // Обліково-аналітичний та економіко-фінансовий інструментарій управління сучасним підприємством: міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 02 лист. 2022 р. Харків : Харківський національний автомобільнодорожній університет, 2022. С. 184-186. |
Abstract |
За допомогою технології блокчейн відбулися суттєві зміни в усіх галузях, зокрема в бухгалтерському обліку та аудиті. Саме ця технологія гарантує високу якість інформації та прозорість, а також повну автоматизацію процесів. With the help of blockchain technology, significant changes have taken place in all industries, in particular in accounting and auditing. It is this technology that guarantees high quality of information and transparency, as well as full automation of processes. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БіЕМ) |
Views
Bulgaria
917
Denmark
22
Germany
1
Indonesia
1
Poland
9
Singapore
1
Ukraine
4172
United States
12555
Unknown Country
1
Downloads
Denmark
1
Poland
1
Singapore
1
Ukraine
441
United States
12556
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Novykova_blockchain_technology.pdf | 600.72 kB | Adobe PDF | 13000 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.