Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93941
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Теоретичні основи технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві |
Authors |
Власенко, Р.С.
|
ORCID | |
Keywords |
екологічна безпека захист навколишнього середовища технології захисту навколишнього середовища утилізація відходів рослинні відходи |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93941 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Власенко Р. С. Теоретичні основи технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. І. О. Рой. Суми : Сумський державний університет, 2023. 81 с. |
Abstract |
Метою магістерської роботи є аналіз теоретичних основ технології перероблення відходів рослинного походження в хлібопекарному виробництві. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
China
1
Ukraine
1
United States
5
Unknown Country
9
Downloads
Belgium
1
France
4
Ukraine
1
United States
11
Unknown Country
17
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vlasenko_masters_thesis.pdf | 2.52 MB | Adobe PDF | 34 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.