Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94252
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Організація обліку на підприємстві ресторанного бізнесу |
Authors |
Тригуб, Ю.А.
|
ORCID | |
Keywords |
облік accounting цінова політика pricing policy фудкост food cost |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94252 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Тригуб Ю. А. Організація обліку на підприємстві ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. О. В. Мірошниченко. Суми : Сумський державний університет, 2023. 47 с. |
Abstract |
Актуальність теми бухгалтерського обліку в ресторанному господарстві є важливою, так як у цій сфері здійснюють свою господарську діяльність більша частина суб’єктів підприємництва. Мета кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні теоретичних засад і розробленні практичних рекомендацій щодо удосконалення особливості організації бухгалтерського обліку на підприємстві ресторанного бізнесу ТОВ «БНПР». The relevance of the topic of accounting in the restaurant industry is important, since most business entities conduct their economic activities in this area. The purpose of the qualification work is to study the theoretical foundations and develop practical recommendations for improving the peculiarities of the organization of accounting at the restaurant business enterprise "BNPR" LLC. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Singapore
1
Ukraine
45
United States
24
Unknown Country
72
Downloads
Ukraine
48
United States
49
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tryhub_Mag_rob.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | 98 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.