Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94272
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Організація й методика обліку та аудиту виробничих запасів |
Authors |
Карпенко, В.В.
|
ORCID | |
Keywords |
запаси stocks виробничі запаси inventories аудит виробничих запасів audit of production stocks |
Type | Masters thesis |
Speciality | 071 - Облік і оподаткування |
Date of Issue | 2023 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94272 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Карпенко В. В. Організація й методика обліку та аудиту виробничих запасів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістр : спец. 071 - облік і оподаткування / наук. кер. О. А. Скорба. Суми : Сумський державний університет, 2023. 64 с. |
Abstract |
Для підприємств є важливим, щоб інформаційна база задовольняла потреби керівництва в системі управління. Для цього необхідно удосконалювати організацію та методологію обліку та аудиту виробничих запасів підприємства. Отже, тема дослідження є актуальною на сьогодні. Мета кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних, методичних та практичних питань щодо обліку та аудиту виробничих запасів. It is important for enterprises that the information base meets the management's needs in the management system. For this, it is necessary to improve the organization and methodology of accounting and auditing of production stocks of the enterprise. Therefore, the research topic is relevant today. The purpose of the qualification work is to study theoretical, methodical and practical issues related to accounting and auditing of production stocks. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views

14

1

57

4

112

190
Downloads

1

1

113

379
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Karpenko_Mag_rob.pdf | 582.24 kB | Adobe PDF | 494 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.