Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95893
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Використання сервісів штучного інтелекту для ведення бізнесу
Authors Боднарашек, А.І.
ORCID
Keywords аналіз
analysis
бізнес середовище
business environment
впровадження
implementation
недоліки
disadvantages
переваги
advantages
сервіс
service
штучний інтелект
artificial Intelligence
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95893
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Боднарашек А. І. Використання сервісів штучного інтелекту для ведення бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 051 – економіка / наук. кер. Ю. М. Дерев'янко. Суми : Сумський державний університет, 2024. 47 с.
Abstract Актуальність дослідження полягає в тому, що запровадження штучного інтелекту допомагає підприємствам стати більш конкурентоспроможними на міжнародній арені. Підприємства, які активно використовують послуги штучного інтелекту, мають значну перевагу перед конкурентами, оскільки вони можуть швидше адаптуватися до змін, ефективніше задовольняти потреби клієнтів і прогнозувати зміни на ринку.
The relevance of the research lies in the fact that the introduction of artificial intelligence helps enterprises to become more competitive in the international arena. Businesses that actively use artificial intelligence services have a significant advantage over their competitors, as they can adapt to changes more quickly, meet customer needs more efficiently and predict changes in the market.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
Singapore Singapore
1
Switzerland Switzerland
1
Ukraine Ukraine
18
United States United States
40

Downloads

Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
7

Files

File Size Format Downloads
Bodnarachek_bac_rob.pdf 727.19 kB Adobe PDF 9

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.