Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95919
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз формування прибутку на підприємстві
Authors Киричук, А.Ю.
ORCID
Keywords виробництво
production
господарська діяльність
economic activity
ефективність
efficiency
конкурентоспроможність
competitiveness
прибутковість
profitability
підприємство
enterprise
рентабельність
profitability
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/95919
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Киричук А. Ю. Аналіз формування прибутку на підприємстві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 051 - економіка / наук. кер. Л. Г. Мельник. Суми : Сумський державний університет, 2024. 53 с.
Abstract У роботі розкрита тема економічної сутністі та головні підходи до визначення поняття прибутковості підприємства, також названі основні фактори, що впливають на підвищення прибутковості підприємств. Проведений комплексний аналіз оцінки прибутковості підприємства та надана організаційно-економічна характеристика підприємства.
The work reveals the topic of economic essence and the main approaches to defining the concept of enterprise profitability, and also names the main factors affecting the increase in enterprise profitability. A comprehensive analysis of the company's profitability assessment was conducted and the organizational and economic characteristics of the company were provided.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Australia Australia
1
China China
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
17
United States United States
59
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Belgium Belgium
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
60
United States United States
58

Files

File Size Format Downloads
Kirichuk_bac_rob.pdf 598.38 kB Adobe PDF 120

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.