Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96230
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка насосу для цукрового виробництва СКМ 120-55 з використанням теорії подібності |
Authors |
Тесленко, С.С.
|
ORCID | |
Keywords |
відцентровий насос робоче колесо напір подача осьова сила |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96230 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Тесленко С. С. Розробка насосу для цукрового виробництва СКМ 120-55 з використанням теорії подібності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 – прикладна механіка / наук. кер. Е. В. Колісніченко. Суми : Сумський державний університет, 2024. 44 с. |
Abstract |
Пояснювальна записка: 6 розділів, 42 с., 6 рисунків, 3 таблиці, 16 літературних джерел.
Тема дипломного проекту «Розробка насосу для цукрового виробництва СКМ 120-55»
Графічні матеріали: 4 аркуша формату А1:
теоретичне креслення робочого колеса, креслення робочого колеса, складальне креслення насоса, теоретичне креслення спірального відводу.
Мета проекту – розробка насосу для цукрового виробництва на параметри: подача 100 м3/год, напір – 100 м, частота обертання – 2500 об/хв, густина рідини – 1100 кг/м3.
В даній роботі було зроблено:
- обґрунтовано вибір конструктивної схеми насоса;
- представлений опис конструкції насоса;
- проведені гідравлічні розрахунки та розрахунки на міцність;
- розраховані підшипники;
- підібраний електродвигун.
У розділі охорони праці виконано аналіз небезпечних і шкідливих факторів, що можуть виникати на підприємстві з цукрового виробництва. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Ukraine
2
United States
8
Downloads
United States
9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Teslenko_bak_rob.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | 9 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.