Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96260
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічної лінії виробництва макаронних виробів |
Authors |
Бойко, В.А.
|
ORCID | |
Keywords |
макаронні вироби технологічний процес системи управління програмовані мікропроцесорні контролери, алгоритми управління регулювання параметрів |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96260 |
Publisher | Шосткинський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Бойко В. А. Система управління технологічною лінією виробництва макаронних виробів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. О. Андрусенко. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 57 с. |
Abstract |
У даній роботі представлено процес розробки системи управління технологічною лінією з виробництва макаронних виробів. Автоматизація спрощує участь людини в технологічному процесі, забезпечуючи високу адаптивність системи до можливих збурень, які виникають під час експлуатації обладнання. Розроблена система керування дозволяє ефективно управляти великими та потужними агрегатами виробництва, зменшуючи необхідність ручної праці до мінімуму та зосереджуючи зусилля на точному налаштуванні та регулюванні автоматизованих пристроїв контролю. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views
Ukraine
1
United States
12
Unknown Country
2
Downloads
Ukraine
11
United States
10
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Boyko_bak_rob.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | 21 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.