Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96263
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічної лінії виробництва вафель |
Authors |
Захарченко, Д.І.
|
ORCID | |
Keywords |
система управління технологічний процес мікропроцесорні контролери параметри що регулюються параметри управління датчик ідентифікація |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96263 |
Publisher | Шосткинський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Захарченко Д. І. Система управління технологічної лінії виробництва вафель : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. Г. М. Худолей. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 53 с. |
Abstract |
У цій дипломній роботі було зроблено модернізацію системи управління технологічним
процесом виробництва вафель з акцентом на автоматизацію. Було проведено конструктивнотехнологічний аналіз процесу виробництва, вибрано параметри керування та визначено канали
контролю та сигналізації. Було обґрунтовано вибір сучасних засобів автоматизації та розроблено
функціональну схему автоматизації. У розрахунковій частині було створено математичну модель
процесу виробництва вафель за допомогою аналітичного метода, на основі цієї математичної
моделі було синтезовано систему управління температурою в камері охолодження вафельних
листів. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views
Belgium
21
Ukraine
5
United States
17
Unknown Country
46
Downloads
Belgium
1
Ukraine
1
United States
18
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zakharchenko_bak_rob.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | 21 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.