Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96263
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічної лінії виробництва вафель
Authors Захарченко, Д.І.
ORCID
Keywords система управління
технологічний процес
мікропроцесорні контролери
параметри що регулюються
параметри управління
датчик
ідентифікація
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96263
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Захарченко Д. І. Система управління технологічної лінії виробництва вафель : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. Г. М. Худолей. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 53 с.
Abstract У цій дипломній роботі було зроблено модернізацію системи управління технологічним процесом виробництва вафель з акцентом на автоматизацію. Було проведено конструктивнотехнологічний аналіз процесу виробництва, вибрано параметри керування та визначено канали контролю та сигналізації. Було обґрунтовано вибір сучасних засобів автоматизації та розроблено функціональну схему автоматизації. У розрахунковій частині було створено математичну модель процесу виробництва вафель за допомогою аналітичного метода, на основі цієї математичної моделі було синтезовано систему управління температурою в камері охолодження вафельних листів.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

Belgium Belgium
21
Ukraine Ukraine
5
United States United States
17
Unknown Country Unknown Country
46

Downloads

Belgium Belgium
1
Ukraine Ukraine
1
United States United States
18
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Zakharchenko_bak_rob.pdf 1.47 MB Adobe PDF 21

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.