Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96268
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система управління технологічним процесом виготовлення харчового жиру |
Authors |
Скробогатько, М.І.
|
ORCID | |
Keywords |
технологічний процес система керування регулюючий мікропроцесорний контролер алгоритми керування регульовані параметри |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96268 |
Publisher | Шосткинський інститут Сумського державного університету |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Скоробагатько М. І. Система управління технологічним процесом виготовлення харчового жиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. М. Грек. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 58 с. |
Abstract |
Автоматизація виробничого процесу є однією з ключових складових у сучасній промисловості. Вона відіграє важливу роль у забезпеченні ефективності та якості виробництва. Особливо важливою є автоматизація виготовлення харчового жиру, оскільки цей процес вимагає точного контролю та забезпечення стабільних параметрів. Наша розроблена система керування дозволяє зменшити ручне втручання людини в технологічний процес та робить виробництво більш ефективним. Вона спрямована на забезпечення стабільності та якості виробничого процесу, а також на мінімізацію впливу зовнішніх факторів на результат. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ) |
Views
United States
7
Unknown Country
1
Downloads
Ukraine
1
United States
8
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Skrobohatko_bak_rob.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | 9 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.