Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96268
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система управління технологічним процесом виготовлення харчового жиру
Authors Скробогатько, М.І.
ORCID
Keywords технологічний процес
система керування
регулюючий мікропроцесорний контролер
алгоритми керування
регульовані параметри
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96268
Publisher Шосткинський інститут Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Скоробагатько М. І. Система управління технологічним процесом виготовлення харчового жиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. М. Грек. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 58 с.
Abstract Автоматизація виробничого процесу є однією з ключових складових у сучасній промисловості. Вона відіграє важливу роль у забезпеченні ефективності та якості виробництва. Особливо важливою є автоматизація виготовлення харчового жиру, оскільки цей процес вимагає точного контролю та забезпечення стабільних параметрів. Наша розроблена система керування дозволяє зменшити ручне втручання людини в технологічний процес та робить виробництво більш ефективним. Вона спрямована на забезпечення стабільності та якості виробничого процесу, а також на мінімізацію впливу зовнішніх факторів на результат.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ШІ)

Views

United States United States
7
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Ukraine Ukraine
1
United States United States
8

Files

File Size Format Downloads
Skrobohatko_bak_rob.pdf 3.31 MB Adobe PDF 9

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.