Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів |
Authors |
Оробей, Н.А.
|
ORCID | |
Keywords |
сироп sirup котел boiler контролер controller |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96477 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Оробей Н. А. Автоматизація технологічного процесу виробництва харчових сиропів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. С. В. Соколов. Суми : Сумський державний університет, 2024. 59 с. |
Abstract |
Робота присвячена вивченню методів підвищення ефективності процесу автоматичного керування температурою сиропу у сироповарильному котлі за рахунок вдосконалення алгоритму автоматичного керування. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Orobey_bak_rob.pdf | 2.18 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.